Förnybar Energi - Sänk din elkostnad!

 

Bästa sättet att sänka sin elkostnad är att helt enkelt inte använda el. Värmepumpar och elpannor förbrukar mycket el! Speciellt då det är riktigt kallt. Vi värnar om miljön och förespråkar förnybar energi som pellets, ved och solenergi. 

Paketlösningar med varmvattenberedning

Pelletspannor

Med en yta på endast 0,38 m² lägger pelletspannan PE1 Pellet ribban ännu högre. Tyst drift och hög komfort – låga utsläpp och ytterst låg strömförbrukning utmärker nya PE1 Pellet. Tack vare den höga energieffektiviteten lämpar sig PE1 Pellet särskilt bra för lågenergi- och passivhus. Bekväm värme.

Kontakta oss för offert!


Ackumulatortankar

Frölings tanksystem är perfekt avstämda för att kombineras med en pellets-, flis- eller vedpanna, men kan även användas tillsammans med andra värmekällor som solvärme mm.

Kontakta oss för offert!


ULMA ECO 20 KW + ULMA2000 TCA 2 Pelletsbrännare  53750:-  + montage ca 10000:-

Storsäljaren med automatisk sotning av brännare och en rejält tilltagen asklåda på 45 L.

Brännaren är försedd med en avancerad styrenhet som sköter övervakningen, en del av säkerheten samt kontrollerar förbränningen.

Brännaren tänds med hjälp av ett varmluftselement när panntemperaturen understiger den förinställda termostatinställningen. Justerbar hysteres på termostat via styrenheten för den bästa anpassningen. I den smartphone liknande touch screen displayen finns många användbara funktioner såsom statistik, pelletsåtgång, drifttider, snitteffekt och även medeltemperatur på vattentemperaturen.

Startproceduren sker helt automatiskt i flera steg för att få en snabb, effektiv uppstart. 120 sekunder efter att brännarens termostat kallat på värme har brännaren tänt och brinner normalt.

Läs mer om produkten

Kontakta oss för offert!


ULMA Lambda 20 KW + ULMA2000 TCA 2 Pelletsbrännare 63750:-

ULMA-Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som från början dessutom är utrustad med shuntautomatik och trådlös inomhusgivare som har en inbyggd timer med alla möjliga inställningar. Det ger en hög nivå av komfort och ger samtidigt energibesparingar för husägaren.

Läs mer om produkten

Kontakta oss för offert!

 

Paketlösningar med varmvattenberedning

ULMA Ladd Mini TCA2 20kW

46200:-

En liten kompakt laddpanna, här i ett paket med en Ulma 2000 TCA 2 pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

Läs mer om produkten

Kontakta oss för offert!


ULMA Ladd Mini ECO 60 kW 

77500:- kanon pris!!

Ulma Laddpanna Midi är en större laddpanna som körs med en 60 kW Ulma ECO 60 kW Premium Air pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 72 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 500 L.

Läs mer om produkten

Kontakta oss för offert!

 

Läs mer på ulma.se eller ring oss på 070-2135380!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.